Vláda sa začala zaoberať ekonomickou situáciou Horného Zemplína

19.03.2008 Humenné

Humenné 19. marca (TASR) - Analýzou sociálno-ekonomickej situácie okresov Humenné, Medzilaborce a Snina sa začala dnes zaoberať vláda SR, ktorej 88. zasadnutie sa koná v Mestskom kultúrnom stredisku v Humennom.
Návrhy na zlepšenie situácie v spomínaných okresoch Horného Zemplína predkladá minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek. Ďalším bodom rokovania, ktorým sa členovia vlády budú zaoberať, bude dodatok k plánu zahraničných stykov členov vládneho kabinetu, štátnych tajomníkov a predsedov ústredných orgánov štátnej správy SR na marec tohto roka.
Na rokovaní vlády nie sú prítomní minister zahraničných vecí SR Ján Kubiš, guvernér Národnej banky SR Ivan Šramko a generálny prokurátor SR Dobroslav Trnka.
Predseda vlády SR Robert Fico pred začiatkom rokovania vlády navštívil spoločnosť Bukóza Holding v Hencovciach vo Vranovskom okrese a stretol sa tiež s primátorom Humenného Vladimírom Kostilníkom. Po ukončení rokovania vlády sa premiér stretne s vedením tamojšej spoločnosti Müller textiles Slovakia, kde sa oboznámi so situáciou v spoločnosti a jej plánmi do budúcna. TASR o informoval tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.
 

Vyberte región